Äänimaljarentoutus

Äänimalja on käsintaottu kaunis sointuinen instrumentti, jonka lempeä ääni soi pitkään. Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuksen tilaan, jossa keho ja hermosto rauhoittuvat. Äänimaljojen värähtely värähtelee kehomme nesteissä, aina solun nesteitä myöten. Äänimaljarentoutus onkin toimiva työkalu arjen hektisyydestä palautumiseen.

Teen Hyvinvoinnin Olohuoneella Tampereella äänimaljarentoutuksia pienryhmille sekä yksilö- ja parihoitoja. Äänimaljarentoutus on loistava työkalu ryhmille ja työyhteisöille hengähdyshetkeen arjen keskellä.

Äänimaljarentoutus tunnin aluksi kuulet lyhyen esittelyn äänimaljojen vaikutuksista sekä tunnin esittelyn. Äänimaljarentoutus tunneilla on myös omia teemoja.

Äänimaljarentoutuksen vaikutuksia

Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palautumiseen ja epätasapainotilojen koraamiseen. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu. Oksitosiiin eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Hermosto ja lihakset rentoutuvat.
Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille. Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon ”taistele tai pakene” reaktiot laantumaan.

Milloin äänimaljarentoutus ei sovi

  • Jos sairastat syöpää ja syöpähoitosi ovat vielä kesken. Äänimaljarentoutusta ei suositella, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyn vaikutuksista syöpäsoluihin.
  • Jos sinulla on sydämentahdistin, ei äänimaljarentoutusta suositella
  • Jos sinulla on jotain sellaisia sairauksia, joissa mietit äänen vaikutusta sairauteesi, voit kysyä tuntien sopivuutta ohjaajalta Jaanalta

Äänimaljarentoutus tunnit:

Keskiviikko 14.4 klo 18-19.15 teemana: äänimaljat ja kehoskannus
Keskiviikko 28.4 klo 18-19.15 teemana: äänimaljat ja sydänmeditaatio
Keskiviikko 12.5 klo 18-19.15 teemana: äänimaljat ja chakrameditaatio
Keskiviikko 26.5 klo 18-19.15 teemana: äänimaljat ja kehonskannaus
Keskiviikko 9.6 klo 18-19.15 teemana: äänimaljat ja läsnäolomeditaatio
Keskiviikko 23.6 klo 18-19.15 teemana: äänimaljat ja chakrameditaatio
Tutustumishintana 15€/ ilta tai kaikki illat 65€
Tunnille otetaan vain 4 henkilö varaathan siis paikkasi nopeasti!

Äänimaljahoito

Äänimaljahoidossa asiakas on sekä päin- että selinmakuulla, kulhojen soidessa sekä keholla että kehon yläpuolella. Hoidossa käydään läpi koko keho, aina päästä jalkoihin. Jokaisesta äänimaljasta lähtee omanlaisensa ääni, joka värähtelee kehon eri syvyyksissä, saaden näin kehon, mielen sekä sielun rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Yksilö äänimaljahoito kestää 60 min., hinta 60€

Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Parihoidossa maljoja soitetaan molempien kehojen päällä ja kehon yläpuolella.
Parihoito sopii hyvin ystävyksille, vanhemmalle ja lapselle, puolisoille, hääparille.
Parihoito kestää 75 min. hinta kahdelta hengeltä yhteensä 80€.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA HARMONISTEN ÄÄNIEN MAAILMAAN SYVÄRENTOUTUMAAN!

%d bloggaajaa tykkää tästä: