Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt antavat sinulle luonnollisen ja turvallisen tavan hoitaa itseäsi ja perhettäsi kemikaalivapaasti, ilman synteettisiä aineita.

Eteeriset öljyt kuuluvat osana minun elämääni ja ovat luonnon lahjoja, puhtaita, terapeuttisia öljyjä, joilla on hyvinvointiamme tasapainottavia ominaisuuksia.

Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin ja hengellissesti kohottaviin tarkoituksiin. Öljyt voivatkin olla parantumisen tukena. Öljyt eristetään pääasiassa huolellisesti vesihyörytislaus menetelmällä sekä kylmäpuristamalla. Puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljontehokkaampia kuin kasvit, joista ne eristetään. Eli eteerisissä öljyissä sinulla on ulottuvillasi koko luonnon puhdas olemus.

Pidän Luonnon puhdas olemus- öljyiltoja, öljy-ystävieni kanssa. Näistä löydät lisätietoa FACEBOOKIN puolelta.

Pidän myös CHAKRA- kursseja, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä kuulemaan lisää kokemuksistamme eteerisistä öljyistä ja oppimaan niistä lisää. Seuraava Chakra-kurssi  maanantaina 25.11.2019 klo 17-19, Tampereella Honkakatu 14 kerhohuoneella, hinta 25€. Tämän jälkeen klo 19-20 mahdollisuus jäädä nauttimaan teetä/pikkupurtavaa ja kuulla eteerisistä öljyistä.

Voit luoda oman jäsentilisi ja saat öljyistä 24% alennusta. Tilin luominen ei sido sinua vaan maksusi muodostuu ainoastaan tilauksesi mukaan ja tuotteet saat suoraan koti ovellesi. TAI
Voit liittyä ER-OHJELMAAN, jolloin saat joka kuukausi tilaamasi tuotteet ja nautit Young Living:in tarjoamista bonuksista ja tienaat samalla rahaa.

TÄÄLTÄ saat lisätietoa öljyistä ja VOIT LIITTYÄ MUKAAN

Ota yhteyttä:
juurtumistaitseeni@gmail.com
040-4157977

Facebook
Instagram

%d bloggers like this: