Intuitiivinen energihoito

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Sydämen valo – Intuitiivinen hoito on energiahoito jossa avataan kehon luonnollisia energiavirtauksia. Hoidossa saat lepohetken ja voit hemmotella itseäsi kokonaisvaltaisella rentouttavalla hoidolla. 

Hoito perustuu inuitioon ja energian asitimiseen, siksi jokainen hoito on yksilöllinen aina jokaisen henkilön tarpeiden mukainen, jotta hoidettava saisi hoidosta tasapainoa, levolllisuutta ja voimautusta. 

Hoito voi tapahtua kaksisuuntaisesti vahvistamalla ja eheyttämällä kehoa tai avaamalla kehossa olevia tukoksia. Kaikki tunnetilat vaikuttavat meihin ja heijastuvat myös kehoomme. Siksi on tärkeää käsitellä tunteita, etteivät ne jäisi sisällemme aiheuttaen ns. tunnelukkoja. Esimerkiksi tunnelukot ovat juuri niitä tukoksia,  jotka estävät energian virtaamisen kehossamme.

Hoidossa avataan korkeavärähteisen energian avulla tukoksia eri tasoilta, tuodaan tietoisuuteen mm kehoon kätkettyjä kipuja, tunnelukkoja, sisäisen lapsen haavoja, uskomuksia tai asioita, joista olemme valmiita irtipäästämään. 

Hoito on aina kokonaisvaltaista ihmisen omasta elämäntilanteesta lähtevää ja hoitoon kuuluu luottamuksellinen keskustelu hoidossa ylösnousevista asioista.

Jokainen hoito on erilainen ja lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista, intuition ohjaamana vieden kohti asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoito toimii parhaiten useamman peräkkäisen hoidon sarjana, prosessina. Usein jo kolmessa hoitokerrassa huomaa positiivisia muutoksia. Kuitenkin hoidossa voi käydä myös yksittäisenä hoitona, jolloin tavoitteena on enemmän rentoutuminen ja stressin poisto.

Hoidon jälkeen on hyvä varata rauhallista aikaa palautua hoidosta ja nauttia rentoutuneesta tunteesta. Tutkailla mielessä asioita, joita on noussut keskusteluun hoidon aikana. Yleensä aineenvaihdunta on vilkkaampi ja hoito jatkuu puhdistumisen merkeissä vielä hoidon jälkeenkin, niin suositellaan runsasta veden juontia.

Hoidossa intuitiivinen tulkinta on osa hoitoa.

Hoito on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista ja vahvasti intuition ohjaamaa. Hoito toimii hyvinvoinnin edistäjänä ja paranemisen tukena. Hoito hoitaa niin kehon, mielen kuin hengenkin tasolla. Rentouttava hoito, jossa on helppo pysähtyä tähän hetkeen ja vain nauttia.

Hoidon kulku

Aloitamme  hoidon keskustelulla, jonka jälkeen saat käydä pitkäksesi hoitopedille peiton alle. Hiljainen musiikki soi taustalla ja sinä voit sulkea silmäsi rauhoittuen ja rentoutuen, turvallisessa ilmapiirissä.

Kun lepäät hoitopedillä aloitan hoidon kehosi ympärillä. Tuntien kehosi viestit.  Hoidossa voivat lähteä liikkeelle ne tunteet, jotka ovat lukinneet kehosi energiavirran.

Hoidon jälkeen käymme yhdessä lävitse hoidossa ylösnousseita asioita, tunteita, symboleja. Autan sinua käsittelemään niitä. 

Hoito auttaa sinut itsesi ja sydämesi äärelle. 

Hoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, vaan toimii sitä täydentäen.

Kaukohoito

Mahdollisuus myös Kaukohoitoon, jossa hoidon kulku samoin kuin lähihoidossa. Energia liikku kaukona yhtähyvin kuin livenä. 

Kaukohoidon jälkeen olen sinuun yhdessä puhelimella ja käymme hoidon lävitse puhelimitse keskustellen.

Kaukohoito toteutetaan asiakkaan kanssa yhdessä sovittuna aikana.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon, jos tunnet tarvitsevasi rentoutusta, rauhoittumista, eheyttä, läsnäoloa tai haet ehkä vastauksia kysymyksiisi. 

HINNASTO

  • Syvärentouttava Intuitiivinen energiahoito 60 €/60min   (sisältää hoidon ja keskustelun) tai     3x paketti  sisältää 3 x 60 min hoidon 160 €
  • Syvärentouttava Intuitiivinen energiahoito 80€/90min    (sisältää hoidon ja keskustelun) tai     3x paketti sisältää 3 x 90 min hoidon 220€
  • Kaukohoito 50€/60min (sisältää hoidon ja keskustelun puhelimitse)  tai  3x kaukohoito paketti sisältää 3 x 60 min hoidon 130€

Kaikki työskentelyni tapahtuu ehdottomalla luottamuksella ja puhtaana valon kanavana toimien.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi 

Jaana/040-4157977 tai juurtumistaitseeni@gmail.com

%d bloggers like this: