Minusta

Kiva tutustua!

Olen Jaana Hakanpää Juurtumista Itseeni perustaja. Olen reilu 50-vuotias nainen, kolmen aikuisen lapsen äiti ja puolisoni, lasteni isän vaimo. Yhteistä taivalta meillä on reilut 30 vuotta. Lisäksi perheeseemme kuuluu iloa ja terapiaa antava Miisa kissa ja marraskuussa tuleva espanjalaisen vesikoiran pentu. Perhe on minun elämäni suola, tukipilarini, josta joka hetki ammennan voimaa, iloa ja onnea. Rakastankin viettää aikaa perheeni kanssa kodissamme Tampereella tai mökillämme satakunnassa.

Olen toiminut yli 25 vuotta erilaisten ihmisten ja ihmisryhmien kanssa; asiakastyössä, suunnittelussa, ryhmissä ja tuntiopettajana. Elämä muutti suunnitelmiani ja pysäytti minut sairastumisen kautta. Siitä alkoi oma mielenkiintoinen ja opettavainen matka itseeni, omaan keho-mieli yhteyteen, sisäiseen viisauteen ja kasvuun. Toipuminen, itseni löytäminen ja kuuntelu uudella tavalla on ollut mahtava matka.

Suurena opettajanani erilaisten koulutusten ja kirjojen lisäksi on ollut luonto. Oma luontoyhteyteni on syventynyt vuosien varrella erityisen syväksi. Luonnolla onkin tärkeä osa ohjauksissani, koulutuksissani ja kursseissani. Yhtenä tärkeimmistä koulutuksistani on rekisteröity Metsäkylpyohjaaja® -koulutus.

Rakastan samoilla luonnon sylissä eri vuodenaikoina, tutkia ja ihmetellä mahtavaa luontoamme. Rakastan herätä mökillämme lintujen viserrykseen ja aamun sarastukseen. Rakastan katsoa auringon laskuja, miten se painuu horisontin taakse. Rakastan pulahtaa veteen niin kesällä kuin talvella. Rakastan matkustaa ja nähdä upeita uusia paikkoja. Rakastan viedä eteenpäin sitä miten luonto meitä koskettaa, mitä kaikkea se meille opettaa. Rakastan kohdata erilaisia ihmisiä, nähdä heidän kasvutarinoitaan ja olla mukana tukemassa heitä tällä matkalla. Rakastan oppia uutta ja saada uusia oivalluksia. Rakastan kauniita pieniä hetkiä. Rakastan elämää ja matkaa jota täällä teemme.

Haluan auttaa ja rohkaista juuri sinua voimaan paremmin, kuuntelemaan itseäsi, löytämään oma tiesi hyvinvointiin. Sillä uskon, että jokaisessa ihmisessä on sisäänrakennettuna kaikki se mitä hän tarvitsee. Haluan jakaa osaamistani, elämänkokemustani, ammattitaitoani ja oivalluksiani. Jokainen meistä voi elää juuri sitä elämää jota todella haluaa ja jokainen saa vastaukset kysymyksiinsä, oppien näin arvostamaan ja rakastamaan itseään. 

Sillä sinä olet tärkeä!

Tervetuloa kanssani tälle matkalle, läsnäololla, lämmöllä ja rakkaudella!
Jaana

  • Metsäkylpyohjaaja® – kouluttaja
  • Metsäkylpyohjaaja koulutusmallin kehittäjä
  • Lightfulness coaching- henkisen hyvinvoinnin ohjaaja
  • Mindfulness – Ohjaaja
  • Mindfulness – Työssä ohjaaja
  • Syvärentouttava stressin katkaiseva Brain Relief hoitaja
  • Syvärentouttava Palauttava energiahoitaja (Sydämen valo hoitaja)
  • Hyvinvointivalmentaja ( Transformative Coaching Academyn ensimmäisen vuoden koulutus, pohjautuen HOT:iin ja tietoiseen läsnäoloon, toinen vuosi pohjautuen psykosynteesiin ja tietoiseen läsnäoloon)  
  • Hyvinvoinnin lähettiläs
  • Muita koulutuksia; NLP practioner, EFT
%d bloggaajaa tykkää tästä: