Jaana

Hei !

Olen Jaana Juurtumista Itseeni Hyvinvointipalveluiden perustaja. Toimin aiemmin erilaisten ihmisten ja ihmisryhmien kanssa, yli 25 vuoden ajan; asiakastyössä, suunnittelussa, ryhmissä ja tuntiopettajana. Kunnes elämä puuttui peliin ja pysäytti minut sairastumiseni kautta. Siitä alkoi oma sisäinen kasvuni läpi omien uskomusteni, kohti uudelleen opettelua, omien rajojen asettamista, tunteiden ilmaisemista, tietoisuustaitojen opettelua, itseni ja kehoni kuuntelemista. Toipuminen, itseni löytäminen ja kuuntelu uudella tavalla on ollut mahtava matka. Omalle keholle sopivan ruokavalion löytäminen on ollut pitkä tie, mutta todella palkitsevaa sen löydettyäni. Mielekästä elämääni ja hyvinvointiani tukee vahva luontoyhteys ja liikunta. Tällä hetkellä se koostuu metsäkylvyistä luonnon sylissä, lenkeistä, joogasta, uinnista niin talvisin kuin kesäisin. Mutta mikä tärkeintä oman itseni, kehoni kuuntelusta kaikessa mitä teen.

Uusi elämäni alkoi 2013, kun päätin ottaa vastuun itsestäni ja hyvinvoinnistani. Suurena opettajanani erilaisten koulutusten ja kirjojen lisäksi on ollut luonto. Oma luontoyhteyteni on syventynyt vuosien varrella erityisen syväksi. Luonnolla onkin tärkeä osa retriiteissäni, koulutuksissani ja kursseissani. Yhtenä tärkeimmistä koulutuksistani on Metsäkylpyohjaaja® -koulutus.

Haluan auttaa ja rohkaista nyt muita voimaan paremmin, kuuntelemaan itseään, löytämään oman tiensä hyvinvointiin. Uskon, että jokaisessa ihmisessä on sisäänrakennettuna kaikki se mitä hän tarvitsee. Haluan jakaa osaamistani, elämänkokemustani, ammattitaitoani ja oivalluksiani. Jokainen meistä voi elää juuri sitä elämää jota todella haluaa ja jokainen saa vastaukset kysymyksiinsä, oppien näin arvostamaan ja rakastamaan itseään. 

Tervetuloa kanssani tälle matkalle, läsnäololla, lämmöllä ja rakkaudella sydämestä käsin.

Tulen mielläni tuomaan myös työpaikan virkistyspäivään tai muu vastaavaan teitä palvelevan kokonaisuuden; esim. tietoisuustyöskentelystä, metsäkylvystä, luontolähteisistä hyvinvointipalveluista, ajattelumalleista- mielen toiminnasta, rentoutuksesta. Ota yhteyttä!

Ilolla & Rakkaudella
Jaana

  • Metsäkylpyohjaaja® – kouluttaja
  • Metsäkylpyohjaaja koulutusmallin kehittäjä
  • Lightfulness coaching- henkisen hyvinvoinnin ohjaaja
  • Mindfulness – Ohjaaja
  • Mindfulness – Työssä ohjaaja
  • Syvärentouttava stressin katkaiseva Brain Relief hoitaja
  • Syvärentouttava Intuitiivinen energiahoitaja (Sydämen valo hoitaja)
  • Hyvinvointivalmentaja ( Transformative Coaching Academyn ensimmäisen vuoden koulutus, pohjautuen HOT:iin ja tietoiseen läsnäoloon, toinen vuosi pohjautuen psykosynteesiin ja tietoiseen läsnäoloon)  
  • Hyvinvoinnin lähettiläs
  • Muita koulutuksia; NLP, EFT
%d bloggaajaa tykkää tästä: