Jaana

Hei

olen Jaana Juurtumista Itseeni Hyvinvointipalveluiden perustaja. Toimin aiemmin erilaisten ihmisten ja ihmisryhmien kanssa, yli 25 vuoden ajan; asiakastyössä, suunnittelussa, ryhmissä ja tuntiopettajana. Elämä puuttuikin peliin ja pysäytti minut sairastumiseni kautta. Siitä alkoi oma sisäinen kasvuni läpi omien uskomusteni, kohti uudelleen opettelua, omien rajojen asettamista, tunteiden ilmaisemista, tietoisuustaitojen opettelua, itseni ja kehoni kuuntelemista. Uskallusta sukeltaa pelkoihini, pimeään, nähdä ja olla niille läsnä. Ja ennenkaikkea vastausten etsimistä itsestäni, sisältäni. Uusi elämäni alkoi 2013, kun päätin ottaa vastuun itsestäni ja hyvinvoinnista. Suurena opettajanani erilaisten koulutusten ja kirjojen lisäksi on ollut luonto. Oma luontoyhteyteni on syventynyt vuosien varrella erityisen syväksi. Luonnolla onkin tärkeä osa koulutuksissani ja kursseissani. Yhtenä tärkeimmistä koulutuksistani on Metsäkylpyohjaaja -koulutus®.

Haluan rohkaista jokaista myös pysähtymään itsensä äärelle, löytämään oman sydämensä viisauden ja totuuden. Oman itsensä kuuntelun ja elämään itsensä näköistä elämää. Uskon, että jokaisessa ihmisessä on sisäänrakennettuna kaikki se mitä hän tarvitsee. Haluan jakaa osaamistani, kokemuksiani ja oivalluksiani auttaen sinua tekemään näitä suuria oivalluksia itsessäsi, kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttasi , vapauttamaan luovuuttasi ja löytämään ratkaisut mieltäsi vaivaaviin asioihin. Jokainen meistä voi elää juuri sitä elämää jota todella haluaa ja jokainen saa vastaukset kysymyksiinsä. Oppien näin arvostamaan ja rakastamaan itseään. 

Tervetuloa kanssani tälle matkalle!  Ohjausta itsensä kehittämiseen ja kasvuun; läsnäololla, lämmöllä ja rakkaudella sydämestä käsin.

Voit tulla luokseni henkilökohtaiseen tapaamiseen, ohjaukseen, konsultaatioon, hoitoon. Tapaamiset ovat aina yksilöllisesti räätälöityjä ja luottamuksellisia.  Järjestän myös iltoja ja päiviä erilaisin teemoin sekä koulutusta, joista löydät lisää osiosta ajankohtaista. Voit myös kutsua ystäviä, työporukkaa yhteen ja tulen pitämään juuri sinun ryhmääsi palvelevan kokonaisuuden; tietoisuustyöskentelystä, metsäkylvystä, luontolähteisistä hyvinvointipalveluista, naiseudesta, ajattelumalleista- mielen toiminnasta.

Ilolla & Rakkaudella
Jaana

  • Metsäkylpyohjaaja – kouluttaja
  • Metsäkylpyohjaaja
  • Lightfulness coaching- henkisen hyvinvoinnin ohjaaja
  • Mindfulness – Ohjaaja
  • Mindfulness – Työssä ohjaaja
  • Syvärentouttava stressin katkaiseva Brain Relief hoitaja
  • Syvärentouttava Intuitiivinen energiahoitaja (Sydämen valo hoitaja)
  • Hyvinvointivalmentaja ( Transformative Coaching Academyn ensimmäisen vuoden koulutus, pohjautuen HOT:iin ja tietoiseen läsnäoloon, toinen vuosi pohjautuen psykosynteesiin ja tietoiseen läsnäoloon)  
  • Muita koulutuksia; NLP, EFT
%d bloggers like this: