Luontolähtöiset hyvinvointipalvelut

Luonto vaikuttaa hyvinvointiimme ja terveyteemme.  Tutkimusten mukaan jo muutama minuutti luonnossa laskee stressitasoamme, verenpainettamme ja hengitystiheyttämme sekä vähentää negatiivisia tuntemuksia; kuten ahdistusta, masennusta ja aggressioita. Luonto parantaa tarkkaavaisuuttamme sekä edistää elinvoimaisuuden ja myönteisen energisyyden kokemusta. Luonto siis paitsi elvyttää ja rauhoittaa, myös innostaa ja tuo uutta voimaa ja mentaalista energiaa. 

METSÄKYLPY

Tee itsellesi palvelus ja anna itsellesi aistillinen luonnon kokeminen Metsäkylvyn parissa

Metsäkylvyssä käytämme apunamme luonnon antamia terveysvaikutuksia, tehostaen niitä tietoisen läsnäolon harjoitteilla. Kohdaten luonnon aistiemme; näkemisen, tuoksujen, äänten, kosketuksen, makujen avulla.  Pysähtyen luonnon äärelle, hiljentyen ja antautuen ympäröivän luonnon ihmeelle ja kauneudelle. Pysähtyen hengitykseemme, omaan luontoyhteyteemme. Sillä olemmehan osa tätä suurta kokonaisuutta.

Metsäkylvyssä teemme ohjattuja harjoitteita luonnossa; pysähtyen, hiljentyen, antautuen, läsnäollen ja tietoisina ympäröivästä luonnosta ja sen ihmeistä ja kauneudesta.

Metsäkylpyjä on eri mittaisia, aina 30 minuutista useamman tunnin kokonaisuuteen. 

Ohjelmaan voidaan liittää myös  alustus, esimerkiksi mielemme toiminnasta, itsemyötätunnosta, luonnon terveysvaikutuksista, stressistä tai tietoisuustaidoista sekä kahvi/tee hetki,  ruokailu tai retkieväät aina ryhmän tarpeiden mukaan.

Metsäkylpy sopii hyvin työhyvinvointi päiviin, TYKY-päiviin, ryhmällesi tai muihin hyvinvointitilaisuuksiin.

HINNASTO

Metsäkylpy – Aistillinen ohjattu metsähetki tunnin mittaisena 1-10 henkilöä  220€ 

Toteutan myös Metsäkylvyn ja innostavat  luennot yhdessä, kts. tästä

Avataan tuo ovi, astutaan sisään ja otetaan vastaan luontoon kätkeytyviä hyvää tekeviä asioita.

Otathan yhteyttä ja pyydät tarjouksen ryhmällesi, työyhteisöllesi!

Metsäkylpyohjaaja koulutus alkaa  maaliskuussa 2020 Pirkanmaalla ja pääkaupunki seudulla. Lisää  koulutuksesta löydät täältä.

LUONNOSTA VOIMAA JA APUA STRESSINHALLINTAAN- VALMENNUS

Maailman terveysjärjestö on arvioinut että yksi suurimmista sairastuttajista 2020- luvulla tulee olemaan pitkäkestoinen stressi. Tässä valmennuksessa tutustumme luonnon hyvinvointivaikutuksiin, luonnon palauttavaan vaikutukseen stressin hallinnassa. Käymme lävitse aivojemme toimintaa, ollessamme stressaantuneita. Pääset myös kokeilemaan käytännössä stressinhallinta menetelmiä luonnossa, pääset tutustumaan metsäkylpyyn. Valmennuksen jälkeen sinulla on uusia työkaluja repussasi, joita voit ottaa käyttöösi omassa arjessasi ja palautua näin paremmin stressaavista tilanteista.

Valmennus sisältää 4X 2tunnin tapaamisen. Voit tilata valmennuksen porukallesi tai työyhteisöllesi. 

Voit tiedustella valmennuksen hintaa juurtumistaitseeni@gmail.com tai p. 040 4157977

LUONNOSTA VOIMAA JA APUA STRESSINHALLINTAAN -VALMENNUSRYHMÄ

Kokoontuu Tampereella Honkakatu 14 kerhohuoneella (Hallila) ja hyödyntää lähiluontoa, tiistaisin  4 kertaa, 1.10. – 22.10.2019 klo 17-19. Valmennuksen hinta 120€/osallistuja. Osallistuja määrä on rajallinen paikat täytetään varaus järjestyksessä.

Ilmoittautumiset juurtumistaitseeni@gmail.com tai 040-4157977/Jaana

%d bloggers like this: