Metsäkylpy Työyhteisöille

Metsäkylpy – Työhyvinvoinnissa

Luonto vaikuttaa hyvinvointiimme ja terveyteemme. Tutkimusten mukaan jo 10 minuuttia luonnossa laskee stressitasoamme, verenpainettamme ja hengitystiheyttämme. 20 minuuttia luonnossa vähentää negatiivisia tuntemuksia; kuten ahdistusta, masennusta ja aggressioita. 2 tunnissa luonnossa ja elimistön puolustusmekanismit elpyvät, mm elimistön omat tappajasolut aktivoituvat. Luonto myös parantaa tarkkaavaisuuttamme sekä edistää elinvoimaisuuden ja myönteisen energisyyden kokemusta. Luonto siis paitsi elvyttää ja rauhoittaa, myös innostaa ja tuo uutta voimaa ja mentaalista energiaa.

Metsäkylvyssä käytämme apunamme luonnon antamia terveysvaikutuksia, tehostaen niitä tietoisen läsnäolon harjoitteilla. Kohdaten luonnon aistiemme; näkemisen, tuoksujen, äänten, kosketuksen, makujen avulla.  Pysähtyen ohjatusti luonnon äärelle, hiljentyen ja antautuen ympäröivän luonnon ihmeille ja kauneudelle. Pysähtyen hengitykseemme, omaan luontoyhteyteemme.

Metsäkylvyssä teemme ohjattuja harjoitteita luonnossa; pysähtyen, hiljentyen, antautuen, läsnäollen ja tietoisina ympäröivästä luonnosta, sen ihmeistä ja kauneudesta.

Voit tilata metsäkylpyohjauksen aina 1 tunnin mittaisesta useamman tunnin mittaiseen ohjaukseen. Voimme liittää metsäkylpyohjaukseen myös hyvinvointiluennon tai pysähtymisen nuotion äärelle. Metsäkylpyohjaus sopii hyvin työhyvinvointipäivien ja TYKY-päivien ohjelmaan. Halutessasi voit varata pelkän Metsäkylpyohjauksen työyhteisöllesi, ryhmällesi tai voit valita Metsäkylpy Työhyvinvoinnissa- ohjauksen, joka koostuu kahden kerran tapaamisesta.

Metsäkylpy Työhyvinvoinnissa -Ohjaus

Metsäkylpy Työhyvinvoinnissa- ohjaus tarjoaa työkaluja, tukea ja ymmärrystä oman ja työyhteisön hyvinvoinnille ja stressin katkaisulle. Ohjausten keskiössä on pysähtyminen ja läsnäolo metsäluonnossa tapaamisen teeman ympärillä.

Metsäkylpy Työssä -ohjaus on kaksiosainen ohjausprosessi; 1. Pysähtyminen itseen 2. Me yhdessä – me henki ja yhteisöllisyys

Hyvinvointiluennot

Hyvinvointiluennolla voimme paneutua mm. luonnon hyvinvointivaikutuksiin, voimaantumiseen, hyvinvoinnin parantamiseen, stressin katkaisuun/lievittämiseen, työkalujen saamiseen omaan arkeen. Voimme yhdistää hyvinvointiluennon metsäkylpyyn. Hyvinvointiluentoihin voimme yhdistää pieniä harjoitteita ja valmennuksellista keskustelua. Luodaan yhdessä tekemistä, uusia ajatuksia, hyvinvointia, rentoutumista ja nauttimista.

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS! RAKENNETAAN JUURI TEILLE SOPIVA KOKONAISUUS

Avataan tuo ovi, astutaan yhdessä sisään ja otetaan vastaan luontoon kätkeytyviä hyvää tekeviä asioita.

Metsäkylpyohjaukset, Metsäkylpy Työssä- ohjaukset ja hyvinvointiluennot voidaan järjestää työpaikallanne tai muussa varaamassanne paikassa. Myös kauttani mahdollisuus järjestää kyseinen paikka .

Metsäkylpy -Työpaja

Sisältö;

  • Alustus mielentaidoista ja luonnon hyvinvointivaikutuksista
  • Metsäkylpyohjausta luonnossa rauhoittuen ja läsnäollen

Sopii;

  • Hyvinvointitapahtumiin/päiviin
  • Järjestöjen virkistysohjelmaksi
  • Luontomatkailun ohjelmaksi
  • Projekteihin

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS! RAKENNETAAN JUURI TEILLE SOPIVA KOKONAISUUS

%d bloggaajaa tykkää tästä: