Hyvinvointiretriitit

Retriitit

Retriiteissä pysähdymme itsemme äärelle, kuuntelemaan hengitystämme, kehoamme. Teemme voimauttavia, rentouttavia ja rauhoittavia harjoitteita/meditaatioita sekä luonnossa metsäkylpyjä. Ulkoilemme upeissa maisemissa, metsäluonnon siimeksessä, kylvemme ja saunomme, tehden rentouttavat yrttijalkakylvyt. Syömme maittavaa kasvisruokaa ja otamme lisää askeleita omaan hyvinvointiimme.

Hyvinvointiretriittejä löytyy päivänretriitteinä sekä viikonlopun retriitteinä. Lisäksi löytyy myös teemallisia hyvinvointiretriittejä.

Rauhoittumisen – Retriittipäivä

Retriittipäivä tuo mukanaan rauhaa ja rentoutta. Retriittipäivä syventää omia läsnäolon taitojasi ja antaa myös oivalluksia arkeesi. Vietämme yhdessä retriittipäivän hiljentyen itseemme, omaan keho-mieli-sydän yhteyteen ja mahtavaan luontoon. Retriittipäivän aikana teemme erilaisia meditaatioharjoitteita, nautimme kauniista maisemista luonnon sylissä tehden ohjatun metsäkylpy harjoitteen. Päiväretriitti sopii kaikille.

Päivän aikana;

  • suljemme puhelimet päiväksi
  • opettelemme pysähtymistä ja rauhoittumista, hengittelyä, kehon kuuntelua, läsnäoloa itsellemme
  • teemme lempeitä meditaatioharjoitteita
  • nautimme maittavan lounaan
  • nautimme omasta ajasta
  • ulkoilemme upeassa luonnossa ja teemme ohjatun metsäkylpy harjoitteen
  • nautimme iltapäiväkahvit/teet ulkona (sään niin salliessa)
  • illalla nautimme lempeistä löylyistä ja rentouttavasta yrttijalkakylvystä

Retriittipäivä – Rauhoittumiseen järjestetään seuraavan kerran syyskuussa 2020

Päiväretriitin hinta;   Sisältäen; ohjelmassa mainitut ruokailut, ohjelman, materiaalit, ilta saunan.

Voit kysyä lisää Rauhoittumisen -Retriittipäivästä  juurtumistaitseeni@gmail.com tai Jaana/ 040 4157977

Viikonlopun Hyvinvointiretriitti

Viikonlopun hyvinvointiretriitissä kiedomme itsemme kuin lämpimään viittaan, ollen läsnä itsellemme, itsessämme ja ympäröivälle luonnolle.  Sillä yhä useampi meistä kaipaa pysähtymistä ja hiljentymistä. Retriitissä avaamme itsemme vastaanottamaan omaa sisäistä kauneutta, valoa ja voimaa, rauhallisessa ja lempeässä ilmapiirissä. Retriitissä yhdistyvät siis leppoisa yhdessäolo, läsnäolo itsessämme ja luonnon parantavassa vaikutuksessa.  Syventämällä yhteyttämme luontoon ja samalla syvennämme myös yhteyttämme itseemme. 

Retriitti sisältää lempeitä meditaatiota, metsäkylpyjä, mindfulness- tietoisuustaito harjoituksia. Retriitissä vietämme myös omaa aikaamme.

Retriitin ohjelma;

Perjantai 18.00 Astumme sisään retriittiin – tervetuloa 19.00 Lempeä ilta mindfulness harjoite ja iltapala

Lauantai 08.00 Lempeän aamuhetken mindulness venyttely 09.00 Aamiainen yöpyjille 10.30 Läsnäolon hetki luonnossa – Metsäkylvy 13.00 Lounas 14.00 Rentoutushetki ja päiväunet 15.00 Läsnäolon hetki luonnossa ja nautimme kahvi/teen ulkoa (sään salliessa) 17.00 Energisoivan rannekorun teko aidoista kivihelmistä ja rannekorun lataaminen 19.00 Illallinen 20.00 Lempeät löylyt ja yrttijalkakylpy

Sunnuntai 8.00 Tasapainottava ja rauhoittava aamuhetki- meditaatio 09.00 Aamu kahvi/tee ja smootie 09.30 Hyvinvoinnin palasia omaan arkeen 10.30 Brunssi 12.00 Kiitos!

Matkaoppaananne Jaana

%d bloggaajaa tykkää tästä: