Retriitit ja kurssit

TÄYDENKUUN METSÄKYLPY

Täydenkuun Metsäkylpy on ylistys luonnolle ja elämän kauneudelle. Luonto on luovuuden, energian ja voiman lähde. Syventämällä yhteyttä luontoon syvennät yhteyttä omaan itseesi, saat hyvän olon virtaamaan ja sisäisen hehkusi säteilemään.Täydenkuun Metsäkylpy on luonnon aistimista kaikilla aisteilla, pysähtyen, läsnäollen, hyväksyen. Saaden käyttöösi luonnon mahtavat terveysvaikutukset ja palauttaen itsesi omaan kehoosi ja itseesi. Täydenkuun Metsäkylpyä vietämme Hyvän Haltijan marjat & majatalon upeassa ja luonnon kauniissa luonnossa, lähellä Seitsemisen kansallispuistoa (60 km Tampereelta). Täydenkuun Metsäkylvyn ohjelmasta vastaan minä Jaana Hakanpää.

Hinta; 188€/hlö    Sisältäen; materiaalit, harjoitteet, ohjelmassa mainitut ruokailut, ilta saunan.
Majoitus aamiaisella Hyvän Haltijan marjat & majatalossa 30€/hlö (http://www.hyvanhaltijan.fi )

Voit kysyä seuraavasta Täydenkuun Metsäkylvystä;  juurtumistaitseeni@gmail.com tai Jaana/ 040 4157977

VALON JA VOIMAANTUMISEN RETRIITTI 28-29.3.2020

Valon ja voimaantumisen retriitissä kiedomme itsemme kuin lämpimään viittaan, ollen läsnä itsellemme, itsessämme ja ympäröivälle luonnolle.  Sillä yhä useampi meistä kaipaa pysähtymistä ja hiljentymistä. Retriitissä avaamme itsemme vastaanottamaan omaa sisäistä kauneutta, valoa ja voimaa, rauhallisessa ja lempeässä ilmapiirissä. Retriitissä yhdistyvät siis leppoisa yhdessäolo, läsnäolo itsessämme ja luonnon parantavassa vaikutuksessa.  Syventämällä yhteyttämme luontoon ja samalla syvennämme myös yhteyttämme itseemme. 

Retriitti sisältää mm. meditaatiota, kohti sisäistä valoa ja voimaantumista- ohjausta, metsäkylpyä, mindfulness- tietoisuustaitoharjoituksia. Retriitissä mahdollisuus myös viettää aikaa voimauttavassa hiljaisuudessa. Retriitti alkaa lauantaina 28.3 klo 12 ja päättyy sunnuntaina 29.3 klo 15

Paikkana; Hyvän Haltijan Marjat ja Majatalo, joka sijaitsee lähellä Seitsemisen kansallispuistoa (60km Tampereelta)  upean luonnon keskellä, Särkilammintie 96 Sisättö

Majoitus; 3-4 hengen huoneissa. Majoitustilanteen mukaan mahdollisuus lisämaksusta majoittua yhden tai kahden hengen huoneessa.

Hinta; Retriitti 170€ (sis. alv 24%)  ja  ruokailut + majoitus yhteensä 80€.  Retriitissä saamme nauttia herkullisesta kasvisruuasta. 

Retriittiin mahdollisuus myös osallistua päiviksi ilman majoitusta, jolloin vähennämme 20€ majoituksen osuuden hinnasta.

Retriitin ohjelma; Lauantai 12.00 Astuminen sisään retriittiin  12.30 Aloitamme retriitin hiljentymisellä ja läsnäolon hetkillä luonnossa – Metsäkylvy luonnossa 13.30  Lounas 14.30 Läsnäolontaito ja hyväksyntä – Henkisiä voimavaroja elämään 16.30 Kahvi/Tee hetki 17.00 Energisoivan rannekorun teko aidoista kivihelmistä 18.00 Lempeät löydyt ja mahdollisuus yrttijalkakylpyyn 19.00 Illallinen 20.00 Energisoivien rannekorujen lataaminen ja ankkurointi, meditaatio

Sunnuntai 8.00 Tasapainottava ja rauhoittava aamuhetki- meditaatio 9.00 Aaamupala yöpyjille 10.00 Metsäkylpy luonnossa voimaantuen 11.00 Kohti sisäistä valoa ja voimaantumista elämässä– ohjaus 13.00 Lounas ja kahvi/tee 14.00 Retriitin päätöstilaisuus  15.00 Kiitos!

Ilmoittautumiset; 17.2.2020 mennessä, Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova

Matkaoppaananne Jaana

LUONNOSTA VOIMAA JA APUA STRESSINHALLINTAAN – VALMENNUSRYHMÄ

Voit kysy seuraavan valmennusryhmän alkamisajankohtaa. Valmennuksen hinta 120€/osallistuja. Osallistuja määrä on rajallinen, sillä valmennus toteutetaan pienryhmänä (3-4 hlö). Paikat täytetään varaus järjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa;

juurtumistaitseeni@gmail.com tai p.040-4157977/ Jaana

Olet lämpimästi tervetullut kanssani tälle matkalle!

%d bloggers like this: