Olet Tärkeä – Valmennus tunnetyöskentelyyn

Olet Tärkeä – Valmennus on sinulle, joka haluat tutkia omia tunteitasi, tarpeitasi ja hyvinvointiasi estäviä uskomuksia ja toimintamalleja.

Arjen keskellä usein unohdamme itsemme, sillä työ vaatii osansa samoin perhe ja läheiset. Oma hyvinvointi, omien rajojen kunnioitus, kehon viestien kuuleminen unohtuu ja jää taka-alalle. Voi olla, että huomaamme tämän vasta kun saamme fyysisiä oireita. Näiden takana saattaa olla käsittelemättömiä tunteita, tunnelukkoja.

On tärkeää oppia kuuntelemaan oman kehosi viestejä, tunnistamaan tunteitasi, tunnistamaan keho-mieliyhteys, tutustumaan stressinhallintaan ja- läsnäolotaitoihin. Näiden taitojen opetteleminen on panostamista omaan hyvinvointiisi, sillä sinä olet tärkeä!

Olet Tärkeä- Valmennus on vertaistuellista ryhmävalmennusta, jossa jokainen saa tehdä ryhmässä omaa matkaansa, jakaa sen minkä kussakin hetkessä haluaa jakaa. Ryhmän jäsenet toimivat toistensa luottamuksellisen turvallisina peileinä.

Tapaamiset sisältävät niin pari- kuin ryhmäharjoitteita, teoriallisen teemaosuuden; tunteista, tunnelukoista, uskomuksista, toimintamalleista, tarpeista, rajoista. Joka tapaamisella käytämme apunamme luovia harjoitteita työstäessämme tapaamisen teemaa. Lisäksi tapaamiset sisältävät aina aluksi läsnäolonhetken rauhoittumiseen ja pysähtymiseen sekä teeman mukaisen loppumeditaation.

Sillä Sinä olet Tärkeä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: