Hyvinvointiretriitit

Retriitit

Retriiteissä pysähdymme itsemme äärelle, kuuntelemaan hengitystämme, kehoamme. Teemme voimauttavia, rentouttavia ja rauhoittavia harjoitteita/meditaatioita sekä luonnossa metsäkylpyjä. Ulkoilemme upeissa maisemissa, metsäluonnon siimeksessä, kylvemme ja saunomme, tehden rentouttavat yrttijalkakylvyt. Syömme maittavaa kasvisruokaa ja otamme lisää askeleita omaan hyvinvointiimme.

Hyvinvointiretriittejä löytyy päivänretriitteinä sekä viikonlopun retriitteinä. Lisäksi löytyy myös teemallisia hyvinvointiretriittejä.

Irti stressistä – Retriittipäivä Itselle

Lauantaina 12.9.2020 klo 10-18

Retriittipäivä Itselle Orivedellä luonnon keskellä, kauniissa miljöössä. Päivä Itselle, todellinen irtiotto arjestasi tuo mukanaan rauhaa ja rentoutta. Retriittipäivä syventää omia läsnäolon taitojasi antaen tasapainottavaa voimaa, antaen oivalluksia ja työkaluja mukaasi myös omaan arkeesi. Vietämme yhdessä voimauttavan retriittipäivän rauhoittuen itseemme, omaan keho-mieli-sydän yhteyteen ja mahtavaan luontoon. Retriittipäivän aikana teemme erilaisia meditaatioharjoitteita, rauhoittavaa joogaa, nautimme kauniista maisemista luonnon sylissä tehden ohjatun metsäkylpy harjoitteen. Päiväretriitti sopii kaikille.

Paikka

Korpelan torppa Orivedellä, kauniissa maisemissa luonnon sylissä

Retriittipäivät syksy 2020

12.9.2020 klo 10-18
12.12.2020 klo 10-18

Päivän aikana

  • suljemme puhelimet päiväksi
  • opettelemme pysähtymistä ja rauhoittumista, hengittelyä, kehon kuuntelua, läsnäoloa itsellemme
  • teemme lempeitä meditaatioharjoitteita
  • nautimme maittavan lounaan
  • nautimme omasta ajasta
  • ulkoilemme upeassa luonnossa ja teemme ohjatun metsäkylpy harjoitteen
  • nautimme iltapäiväkahvit/teet ulkona (sään niin salliessa)
  • illalla nautimme lempeistä löylyistä ja rentouttavasta yrttijalkakylvystä
  • päätämme päivän skoolaukseen kuplivaa ja juhlistamme elämää

Retriitipäivän hinta

129€ (sis alv.24%) Sisältäen ohjelmassa mainitut ruokailut, ohjelman, materiaalit. Maksu suoritetaan kerralla, ilmoittautumisen jälkeen.

Peruutusehdot

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Juurtumista Itseeni Hyvinvointipalvelun tai Hyvän haltijan majatalon puolesta. Muistathan, että mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutuksesi on voimassa. Ammattitaitoinen ohjaaja huolehtii sinusta, mutta osallistut harjoituksiin omalla vastuullasi.

Antaudu luonnon syleilyyn antaen aikaa ja huomioita itsellesi!

   Voit kysyä lisää Irti Stressistä -Retriittipäivä Itselle  juurtumistaitseeni@gmail.com tai Jaana/ 040 4157977

Viikonlopun Hyvinvointiretriitti

Tervetuloa mukaan rauhoittumaan ja saamaan hyvää oloa niin mielelle kuin keholle!

Viikonlopun hyvinvointiretriitissä kiedomme itsemme kuin lämpimään viittaan, ollen läsnä itsellemme, itsessämme ja ympäröivälle luonnolle.  Sillä yhä useampi meistä kaipaa pysähtymistä ja hiljentymistä. Retriitissä avaamme itsemme vastaanottamaan omaa sisäistä kauneutta, valoa ja voimaa, rauhallisessa ja lempeässä ilmapiirissä. Retriitissä yhdistyvät siis leppoisa yhdessäolo, läsnäolo itsessämme ja luonnon parantavassa vaikutuksessa. 

Syvennämme yhteyttämme luontoon ja samalla syvennämme myös yhteyttämme itseemme. Retriitti sisältää lempeitä meditaatiota, metsäkylpyjä, mindfulness- tietoisuustaito harjoituksia. Retriitissä vietämme myös omaa aikaamme.

Paikka

Hyvän haltijan majatalo, Sisätön kauniissa maisemissa (60 km Tampereelta)

Viikonlopun hyvinvointi retriitit syksy 2020

2-4.10.2020
20-22.11.2020

Retriitin ohjelma

Perjantai 18.00 Astumme sisään retriittiin – tervetuloa
19.00 Lempeä ilta mindfulness harjoite ja iltapala
20.30 Mahdollisuus istua hetki kodan lämmössä

Lauantai 08.00 Lempeän aamuhetken mindulness venyttely
09.00 Aamiainen  10.00 Läsnäolon hetki ja sydämen avaus harjoitus ja stressistä palautumisen taito
11.30 Omaa aikaa
13.00 Lounas 14.00 Rentoutushetki ja päiväunet 15.00 Läsnäoloa luonnossa – Metsäkylpy ja nautimme kahvi/teen ulkoa (sään salliessa) 17.00 Energisoivan rannekorun teko aidoista kivihelmistä leppoisassa yhdessäolossa ja rannekorun lataaminen harjoite 19.00 Illallinen 20.00 Lempeät löylyt ja yrttijalkakylpy

Sunnuntai 8.00 Tasapainottava ja rauhoittava aamuhetki- meditaatio 09.30 Brunssi 10.30 Hyvinvoinnin palasia omaan arkeen
12.30 Lempeä loppuharjoitus 13.00 Kiitos!

Hinta

325€ (sis. alv 24%) varausmaksu 50€, joka maksetaan heti varauksen jälkeen ja loppu maksu ennen retriitin alkua.

Hinta sisältää ohjelmassa mainitut ruokailut, ohjelman, yöpymisen 2, 3 ja 4 hengen huoneissa. Mukaan tarvitset petivaatteet, pyyhkeet, joogamaton, torkkupeiton, mukavat säänmukaiset lämpimät vaatteet sisälle ja ulos, villasukat. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, sillä toteutamme hyvinvointi retriitin pienryhmänä.

Peruutusehdot

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Juurtumista Itseeni Hyvinvointipalvelun tai Hyvän haltijan majatalon puolesta. Muistathan, että mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että vapaa-ajan- tai tapaturmavakuutuksesi on voimassa. Ammattitaitoinen ohjaaja huolehtii sinusta, mutta osallistut harjoituksiin omalla vastuullasi.

Lisäkysymysket ja Ilmoittautumiset

juurtumistaitseeni@gmail.com tai p. 040 4157977 Ilmoitathan myös mahdolliset ruokarajoitukset

Antaudu luonnon syleilyyn, antaen aikaa ja huomioita itsellesi!

Matkaoppaananne Jaana

%d bloggaajaa tykkää tästä: