Syvärentouttava Brain Relief -hoito

Brain Relief Hoito

Nykyelämässä monen kehossa stressihormonitaso on hälyttävän korkealla. Aivot kärsivät katkeamattomasta ja ylisuuresta stressitilasta. Lopputulos näkyy monenlaisina kehon vaivoina, kuten mm. verenpaineena, unettomana, kipuna, sydämentykytyksinä, muistin tai keskittymiskyvyn huononemisena, ruuansulatuselimistön ongelmina. Stressin jatkuessa pitkään, keho kuormittuu eikä pysty pitämään yllä tasapainoa. Kehon puolustusjärjestelmän toimimattomuus, voi johtaa vakaviin sairauksiin. 

Maailman terveysjärjestö WHO onkin todennut, että pitkäkestoinen stressi on 2020-luvun suurimpia sairastuttajia. Brain Relief hoito menetelmä on osoittautunut monelle hoidettavalle tieksi saada aivoille hengähdystauko ulkopuolisen avustuksella.

Suomessa kehitetty Brain Relief™ –hoito menetelmä on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.

Brain Relief –hoito parantaa hapensaantia ja aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa. Keskeisimpänä tavoitteena on kuitenkin syvä rentoutuminen, parasympaattisen hermoston toimintaa lisäämällä.

Rentoutus tapahtuu aktivoimalla mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotantoa kehossa musiikkiin yhdistettyjen täsmä kosketustekniikoiden avulla. Samanaikaisesti vähennetään liiallisen stressihormoni kortisolin tasoa.

Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin. Hoito-otteisiin kuuluvat painallukset, venytykset sekä pyörittävät, hankaavat, pöyhivät ja rapsuttavat otteet, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä.

Hoidon aikana asiakas on samassa asennossa selällään maaten tavallisissa sisävaatteissa. Hoitoon kuuluu tarkkaan valittu musiikki, jonka avulla menetelmästä tulee ainutlaatuinen ”sormibaletti” ja lopputulos on hyvin pidetty.

Lähde; http://www.brainrelief.fi.

Brain Relief hoito antaa uupuneille aivoille hengähdyshetken!

Voit myös varata itsellesi ajan yhdessä Brain Relief hoitoon ja ohjaukseen, jolloin autan sinua käsittelemään ja kohtaamaan mahdollisesti ylösnousseita asioita tai mielesi päällä olevia asioita.  Ohjaus selkiyttää ja antaa perspektiiviä asioihin ja mikä parasta auttaa sinua näkemään itsessäsi olevan valon ja mahdollisuuksien voiman.

Hinnasto

  • Brain Relief hoito  65€/60 min.
  • Kahden Brain Relief- hoidon sarja 120€/ 2x60min.
  • Kolmen Brain Relief hoidon sarja  170€/ 3x 60 min. Lokakuun ajan sarjakorttitarjous Hyvinvoinnin Olohuoneella 145€/3x 60min.
  • Brain Relief hoito ja Ohjaus tapaaminen  150€ /120 min.  

Teen Brain Relief hoitoja;

Hyvinvoinnin Olohuoneella työtilassani Tampereella, Sammonkatu 9 ja Salossa Hair Studio Maicci, Horminkatu 13

Voit tiedustella vapaita aikoja juurtumistaitseeni@gmail.com tai p. 040-4157977/Jaana tai katsoa facebook sivuiltani Hyvinvoinnin Olohuone

Palautteita hoidosta;

Kiitos paljon hoidosta. Tänään oli tosi kevyt, energinen ja hyvä olo. Pitkästä aikaa siis tosi hyvä olo. Oli todella hyvä kokemus.” – Nainen Tampere-

” Ihana kokemus. Viikon työasiat unohtuivat ja todella rentouduin. Kätesi ovat kuin taikakädet.” – Soile- 

” Tullessani hoitoon arvioin stressitasoni (asteikolla 1-10) 9. Minulla oli mm. uni ongelmia, levottomuutta ja rauhattomuutta. Olen nyt käynyt hoidossa 3 hoitokerran sarjan ja oloni on parantunut huomattavasti, nukun paremmin ja olen paljon levollisempi. Voin lämpimästi suositella hoitoa.” – Ritva-

%d bloggaajaa tykkää tästä: