Henkisen Hyvinvoinnin Ohjaus – Kohti Minua

Uskon, että jokainen ihminen on kiehtova, ihana oma yksilönsä, jolla on valtava määrä potentiaalia. Joskus tämä potentiaali vain pitää löytää ja tuoda esiin. Meillä jokaisella on lupa olla rohkeasti se kuka sydämessämme olemme, joskus myös tämä on hukkunut ajatusmallien, uskomusten ja suorittamisen alle. Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin, ohjauksessa monet unelmat, tavoitteet selkeytyvät ja menevät nopeammin eteenpäin. Haluan auttaa sinua menemään kohti niitä asioita, jotka tuntuvat sinun elämässäsi ja sydämessäsi merkityksellisiltä, siksi olen luonut Kohti Minua-ohjauksen.

Kohti Minua- ohjaus on saatavilla yksilöohjauksena tai ryhmäohjauksena. Ohjauksen tarkoituksena on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia elämääsi, löytää syvempi yhteys itseesi, sydämeesi, voimaasi, valoosi. Ohjauksessa toteutuu lämmin ilmapiiri jossa voit turvallisesti puhua ja läpikäydä sisältäsi nousevia asioita ja unelmiasi.

Kohti Minua- ohjauksessa kuljen rinnallasi, autan sinua niin haasteellisissa tilanteissa kuin pohtiessasi uskomuksiasi, ajatusmallejasi, uutta suuntaa elämällesi, löytääksesi yhteyden itseesi, sisimpääsi, sydämeesi, unelmiisi, potentiaaliisi. Ohjaus perustuu HOT; an eli hyväksymis- ja omistautumisterapiaan, mindfulnessin eli tietoisuustaitoihin sekä henkisen hyvinvoinnin ohjausmalliin.

Ohjaukseen voidaan myös lisätä luontolähtöisiä menetelmiä, voimauttavaa ja tasapainottavaa brain relief- hoitoa. Kohti Minua – ohjaus voidaan järjestää zoomin kautta, henkilökohtaisena tapaamisena Hyvinvoinnin Olohuoneella (sammonkatu 9 Tampere) tai ulkona luonnossa, jolloin käytämme apunamme mahtavan luontomme hyvinvointi vaikutuksia.

Kohti Minua -Ohjaus on sinulle, joka

 • Haluat edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
 • Haaveilet itseltäsi tuntuvasta elämästä, joka tuo sinulle sisäistä onnellisuutta ja rauhaa
 • Haluat pohtia ihmissuhteitasi ja jatkaa eteenpäin
 • Haluat tutkia omia tunteitasi ja nähdä tunteidesi viestit
 • Haluat tutkia ajatusmallejasi ja uskomuksiasi,jotka ehkä rajoittavat sinua ja mahdollisuuttasi kulkea kohti unelmiasi
 • Haluan auttaa sinua tutkimaan sitä kuka sinä olet, mikä tekee sinusta sinut
 • Haluat pohtia elämän suuntaasi ja kulkea kohti omia unelmiasi
 • Haluat lisätä luovuutta elämääsi ja haluat tähän ideoita ja inspiraatiota
 • Haluat elää itsesi näköistä elämää, jonka tiedät oikeaksi sydämessäsi
 • Haluat elää kevyemmin ja päästämään irti turhasta suorittamisesta
 • Haluat löytää vastauksia syvällisiin kysymyksiin

Kohti Minua – Ohjaus auttaa sinua löytämään ja herättämään oman potentiaalisi, ainutlaatuisuutesi, rohkeutesi, voimasi, sydäntietoisuutesi, jolloin ,sinulla on mahdollisuus elää itseäsi kuunnellen, itsesi näköistä elämää, itseäsi kunnioittaen ja rakastaen. Voit löytää sisältäsi rauhan, levollisuuden ja rakkauden itseäsi ja muita kohtaan. Voit päästää irti suorittamisesta, riittämättömyydestä ja puristamisesta.

Kohti Minua -ohjauspakettiin kuuluu;

Intuitiivinen ennakkotehtävä
Ennakkotehtävä, joka auttaa sinua pysähtymään itsesi äärelle ja hahmottamaan vastauksia itsestäsi.

Ohjaustapaamisia
Kohti Minua- ohjaustapaamiset, jotka vievät sinua eteenpäin kohtia syvempää yhteyttä itseesi, ainutlaatuisuuttasi, kohti unelmiasi, kohti sisäistä rauhaa ja onnellisuutta.

Sähköpostituen
Ohjaajan täyden tuen sähköpostin tai puhelimen välityksellä, koko ohjauksen ajaksi ja kaksi kuukautta ohjauksen jälkeen.

Muistiinpanot
Tapaamisten jälkeen saat itsellesi muistiinpanot tapaamisista, joihin voit aina palata.

Tehtävät ja äänitteet harjoitteihin
Saat Kohti Minua- ohjauksessa tehtäviä tapaamisten välille, jotka vievät sinua eteenpäin askel kerrallaan. Saat myös äänitteiteiden muodossa olevia harjoitteita, joiden avulla syvennät yhteyttä itseesi.

Kohti Minua- Ohjaus

Ennakkotehtävä
Kolme ohjaustapaamista (3x 90 min.)
Välitehtävät, äänitteet
Tukea sähköpostitse tai puhelimitse ohjauksen ajan ja 2 kuukautta ohjauksen jälkeen

Kohti Minua – Ohjauksen hinta 390€

Mahdollisuus myös yksittäiseen selkeyttävään tapaamiskertaan, kysy lisää!

Annathan itsellesi luvan loistaa ja nousta siivillesi!

Uskon, että jokaisesssa ihmisessä on sisällä kaikki se mitä tarvitaan, että voit luoda juuri sellaisen elämän, josta olet sisälläsi haaveillut. Joskus vain sen herättämiseen tarvitaan hieman apua. Uskon, että meissä kaikissa on sisällämme valo ja voima kaikkeen siihen, joka luo meille syvemmän onnellisuuden ja rauhan.

Uskon tähän, sillä olen itse kulkenut tuo matkan. Siksi tiedän, että yhdessä voimme selvittää haasteet ja ottaa askeleita eteenpäin, jotka kuljettavat sinua kohti sinun suunnitelmaasi ja voit turvallisesti päästää irti uskomuksistasi, peloista ja epävarmuudesta. Uskon, että näin voit löytää vastaukset itsestäsi ja nähdä oman polkusi.

Otathan yhteyttä

Jaana/ 040-4157977 tai juurtumistaitseeni@gmail.com

–-        

%d bloggaajaa tykkää tästä: