Henkisen Hyvinvoinnin Ohjaus – Kohti Minua

Henkisen hyvinvoinnin ohjausta – Kohti Minua yksilöohjauksena tai ryhmäohjauksena kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen, itsensä kehittämiseen, itsensä kuunteluun, kohti omia unelmiaan kulkemiseen, voimaantumiseen ja omaan valoon; lämmöllä ja läsnäololla.

Ohjauksen tarkoituksena on lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia elämääsi, löytää syvempi yhteys itseesi. Ohjauksessa toteutuu lämmin ilmapiiri jossa voit turvallisesti puhua ja läpikäydä sisältäsi nousevia asioita ja unelmiasi.

Kohti Minua- ohjauksessa kuljen rinnallasi, autan sinua niin haasteellisissa tilanteissa kuin pohtiessasi uutta suuntaa elämällesi, löytääksesi yhteyden itseesi, omaan sisimpääsi, omaan sydämesi valoon ja viisauteen. Yksilöohjaus perustuu HOT; an eli hyväksymis- ja omistautumisterapiaan sekä henkisen hyvinvoinnin ohjausmalliin.

Ohjaukseen voidaan myös lisätä luontolähtöisiä menetelmiä. Kohti Minua – ohjaus voidaan järjestää zoomin kautta, henkilökohtaisena tapaamisena tai ulkona luonnossa, jolloin käytämme apunamme mahtavan luontomme hyvinvointi vaikutuksia.

Kohti Minua -Ohjaus on sinulle, joka

  • Haluat edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiasi
  • Haaveilet itseltäsi tuntuvasta elämästä, joka tuo sinulle sisäistä onnellisuutta ja rauhaa
  • Haluat pohtia ihmissuhteitasi ja jatkaa eteenpäin
  • Haluat prosessoida omia tunteitasi ja nähdä tunteidesi viestit
  • Haluat prosessoida uskomuksiasi, kuka minä ole, mikä tekee minusta minut
  • Haluat pohtia elämän suuntaasi ja kulkea kohti omia unelmiasi
  • Haluat lisätä luovuutta elämääsi ja haluat tähän ideoita ja inspiraatiota
  • Haluat elää itsensä näköistä elämää, jonka tiedät oikeaksi sydämessäsi
  • Haluat elää kevyemmin ja päästämään irti turhasta suorittamisesta
  • Haluat löytää vastauksia syvällisiin kysymyksiin

Kohti Minua – Ohjaus auttaa sinua löytämään ja herättämään oman sydäntietoisuutesi, jolloin sinulla on mahdollisuus elää itseäsi kuunnellen, kevyemmin ja valoisammin. Itsesi näköistä elämää, itseäsi kunnioittaen ja rakastaen. Voit löytää sisältäsi rauhan, levollisuuden ja rakkauden itseäsi ja muita kohtaan. Voit päästää irti suorittamisesta, riittämättömyydestä ja puristamisesta.

Kohti Minua -ohjauspakettiin kuuluu;

Intuitiivinen ennakkotehtävä
Ennakkotehtävä, joka auttaa sinua pysähtymään itsesi äärelle ja hahmottamaan vastauksia itsestäsi.

Ohjaustapaamisia
Kohti Minua- ohjaustapaamiset, jotka vievät sinua eteenpäin kohtia syvempää yhteyttä itseesi, kohti unelmiasi, kohti sisäistä rauhaa ja onnellisuutta.

Sähköpostituen
Ohjaajan täyden tuen sähköpostin tai puhelimen välityksellä, koko ohjauksen ajaksi ja kaksi kuukautta ohjauksen jälkeen.

Muistiinpanot
Tapaamisten jälkeen saat itsellesi muistiinpanot tapaamisista, joihin voit aina palata.

Tehtävät ja äänitteet harjoitteihin
Saat Kohti Minua- ohjauksessa tehtäviä tapaamisten välille, jotka vievät sinua eteenpäin askel kerrallaan. Saat myös äänitteiteiden muodossa olevia harjoitteita, joiden avulla syvennät yhteyttä itseesi.

Kohti Minua- Ohjaus

Kolme ohjaustapaamista (3x 120 min.)
Välitehtävät, äänitteet
Tukea sähköpostitse tai puhelimitse ohjauksen ajan ja 2 kuukautta ohjauksen jälkeen

390€ + alv. (tai 2x 195€)

Annathan itsellesi luvan loistaa ja nousta siivillesi!

Uskon, että jokaisesssa ihmisessä on sisällä kaikki se mitä tarvitaan. Uskon, että voit luoda juuri sellaisen elämän, josta olet sisälläsi haaveillut. Joskus vain sen herättämiseen tarvitaan hieman apua. Uskon, että meissä kaikissa on sisällämme valo ja voima kaikkeen siihen, joka luo meille syvemmän onnellisuuden ja rauhan.

Uskon tähän, sillä olen itse kulkenut tuo matkan. Siksi uskon, että yhdessä voimme selvittää haasteet ja ottaa askeleita eteenpäin, jotka kuljettavat sinua kohti sinun suunnitelmaasi ja voit turvallisesti päästää irti peloista ja epävarmuudesta. Uskon, että näin voit löytää vastaukset itsestäsi ja nähdä oman polkusi.

Otathan yhteyttä

Jaana/ 040-4157977 tai juurtumistaitseeni@gmail.com

–-        

%d bloggaajaa tykkää tästä: